La Setmana de l’Eròtica torna a Can Deu

El centre cívic organitza una quinzena d’activitats per trencar els tabús que existeixen al voltant de l’erotisme

Durant tota aquesta setmana, el Centre Cívic Can Deu organitza la Setmana de l'Eròtica, un dels clàssics en la seva programació. S'hi duen a terme des de tallers de menjar afrodisíac o debats sobre la sexualitat a partir dels anys 50 fins a exposicions fotogràfiques d'il·lustracions, sempre al voltant de l'erotisme.

La Setmana de l'Eròtica inclou activitats de tot tipus i, segons els organitzadors, està pensada per despertar l'interès de la gent i el públic habitual del centre cívic respecte al concepte d'erotisme, que encara avui dia està molt mitificat i és un tabú. De fet, aquesta setmana és tot un clàssic del centre cívic i hi ha artistes que hi participen any rere any.

Una de les novetats d'aquest any és el taller de cuina afrodisíaca, que ha dirigit el xef Diego Molina i que està pensat per descobrir els ingredients que poden ajudar a fer augmentar les feromones, però també per veure com és d'important l'actitud a l'hora de cuinar i presentar el plat. Durant tota la setmana, a més, hi ha dues exposicions al centre, una de la poetessa visual Lansaque que dibuixa el seu alter ego sempre en situacions suggeridores o eròtiques, i la fotogràfica del vestíbul, dels autors Black and Blondie.

Però les activitats no acaben aquí. També s'hi fan presentacions de llibres com el del 'El poder de los pepinos', el taller de sòl pelvià o el d'il·lustració eròtica. A més, hi ha debats sobre la sexualitat a partir dels 50 anys o la prostitució al cinema.