La reforma de la plaça de Joan Coromines cosirà el MACBA amb el CCCB i la URL

El districte de Ciutat Vella iniciarà en les properes setmanes la remodelació de la plaça de Joan Coromines, un espai compartit per veïns i equipaments culturals. Les obres volen millorar l'accés a aquest espai i obrir noves entrades, a més d'habilitar zones per acollir activitats a l'aire lliure.

La plaça de Joan Coromines canviarà aviat d'aspecte. L'objectiu és fer-la més transitable i visible i, d'altra banda, que els equipaments culturals que l'envolten puguin fer-hi activitats. Els treballs, amb un pressupost de 686.000 euros, començaran al novembre i està previst que s'acabin el març vinent. La remodelació de la plaça inclou millorar les condicions d'ús de l'espai i habilitar llocs nous per poder acollir activitats a l'aire lliure. Se'n substituirà l'enllumenat, se'n canviarà el paviment i el mobiliari quedarà reduït a la mínima expressió. La filosofia dels treballs és generar un espai de "campus".