La Rambla recupera la normalitat a poc a poc

Ja ha obert el Mercat de la Boqueria i la majoria de les parades de flors

La Rambla intenta recuperar la normalitat i cada vegada hi ha més comerços que aixequen la persiana. Els primers a obrir van ser els quioscos i aquest dissabte s'hi ha sumat la Boqueria i algunes floristeries. També continuen les mostres de condol en forma de flors, espelmes i escrits en suport a les víctimes.

Les parades del Mercat la Boqueria ja treballen amb normalitat, tot i que els comerciants reconeixen que no hi ha la mateixa activitat que un dissabte qualsevol. Segons David Martín, un dels paradistes: "Fins a les 10 no ha entrat ningú i estem al 50 % del que seria normal". Els comerciants de la Rambla, a poc poc, també aixequen la persiana. Els primers han estat els quioscos i s'hi han afegit algunes floristeries, no totes. Tot i això, botiguers com el Fidel expliquen que encara no hi ha l'ambient de sempre perquè "hi ha menys soroll, la gent no crida i va en grups més petits."

La Rambla s'ha convertit en un homenatge a les víctimes. Molta gent, tant turistes com barcelonins, s'acosten al lloc dels fets per deixar-hi flors, espelmes i escrits. Al llarg de tot el recorregut que va fer la furgoneta hi ha grups de gent en silenci, alguns visiblement emocionats.