La plaça de Can Mantega es reformarà abans que acabi l’any

Es desencalla el projecte de remodelació de la plaça de Can Mantega, després de molts anys aturat per manca de pressupost. Tot i això, els veïns no s'acaben de creure l'anunci i els comerciants consideren que podria ser un projecte més ambiciós.

L'Ajuntament ha desbloquejat el projecte de reforma de la plaça de Can Mantega. Les obres començaran a finals d'aquest any, tot i que abans el consistori i els veïns han d'acabar de posar-se d'acord en alguns detalls. Tot i això, ja se sap que la reforma servirà per ampliar la zona de jocs infantils i el pipican. D'aquesta manera s'evitarà que els gossos corrin lliurement pel parc. També se'n renovarà el mobiliari urbà, l'arbrat o l'enllumenat.

La reforma de Can Mantega és un projecte llargament reivindicat. El 2009, l'antic govern municipal ja va obrir un procés participatiu perquè el veïnat i les entitats de la zona diguessin com volien que fos la plaça. Hi van participar més de 2000 veïns, però les seves propostes no van donar fruits ja que la manca de pressupost va aturar la reforma.