La ‘Nit de musicals’, nou èxit al Grec

Fa dues setmanes que es van exhaurir les entrades per les dues funcions d’aquesta cita per als amants dels musicals

Daniel Anglès dirigeix la quarta edició de la 'Nit de musicals', confegida per popurris dedicats a Andrew Lloyd Weber, a Walt Disney o a Stephen Sondheim. A l’espectacle, hi participen diverses generacions de cantants de musicals, des de Victor Arbelo a Vicky Peña passant per Nina o Gisela.

L’espectacle s’estructura en grans popurris o suites que enllacen, sense solució de continuïtat, fragments de cançons d'un tema o d'un autor. Així, en la suite dedicada a Andrew Lloyd Weber sonen fragments de 'No llores por mi Argentina', 'El fantasma de l'òpera' o 'Sunset Boulevard'. Hi ha blocs dedicats a Walt Disney, Stephen Sondheim o als "blockbusters", els musicals de més èxit de la història.  Daniel Anglès, director escènic,  ha volgut fer un espectacle que prevegi tota mena de musicals i de diverses èpoques. La direcció musical és de Xavier Torras, al capdavant de l'Orquestra Simfònica de 'Nit de musicals'.

Canten, entre d'altres, Júlia Jové, Lydia Fairen, Joan Forrellat, Victor Arbelo, Xavi Navarro, Roger Berruezo, Albert Bolea, Mone Teruel, Muntsa Rius, Carlos Latre, Nina, Manu Guix i molts altres. Intervenen també alumnes d'escoles de teatre musical en el cor i cos de ball.