La marea groga es prepara per a la vaga general del 24-O

Amb la sensació que no fa res més que acumular greuges, el sector de l'educació es prepara per a la jornada de mobilitzacions d'aquest proper dijous en forma de vaga general. Per anar-se preparant, aquest cap de setmana han fet diverses accions arreu de Catalunya, també a Barcelona.

Pares i mares de les escoles públiques de Sant Martí de Provençals també s'han sumat a les accions d'aquest cap de setmana perquè asseguren que els centres ja no poden suportar més retallades i no volen ser víctimes, diuen, de les polítiques que vol aplicar el govern de l'Estat amb la LOMCE. Algunes mares es queixen que s'ha eliminat una línia de batxillerat nocturn al barri, i d'altres, lamenten que els seus fills tinguin una educació religiosa obligatòria.

Tot plegat per preparar-se per a la jornada de vaga general d'àmbit estatal d'aquest dijous, 24 d'octubre. Una aturada del sector en què la comunitat educativa de Catalunya vol mostrar el seu rebuig tant cap a la LOMCE com cap a la LEC. Asseguren que les polítiques del govern central no són acceptables, però tampoc no aproven les retallades del Departament d'Ensenyament ni el desplegament de la Llei d'Educació de Catalunya.