La Guineueta estrena nous interiors d’illa

Se n’han reformat més 14.000 metres quadrats, amb una inversió de 2,5 milions d’euros

Aquest dissabte s'han estrenat els nous interiors d'illa que s'han urbanitzat entre la via Favència, el passeig de Valldaura i el carrer de la Guineueta. Els veïns de Nou Barris han celebrat la inauguració amb un dinar popular, música i espectacles infantils.

En total s'ha actuat en una superfície de 14.000 metres quadrats, en què s'han creat dues zones diferenciades. D'una banda, hi ha una àrea concebuda per a usos comunitaris, amb una plaça que es pretén que esdevingui punt de trobada veïnal, i també zones d'estada davant del CAP i de l'església. L'altra àrea, més propera als habitatges, s'ha reformat té una vocació més domèstica per a usos dels habitants de la zona.

Interior d'illa la Guineueta

La reurbanització s'ha completat amb nou mobiliari urbà, la substitució de tot l'enllumenat per làmpares LED i nova vegetació, tot i que s'ha mantingut el conjunt de lledoners.

Amb aquesta actuació acaba la tercera fase d'obres en aquest àmbit de la Guineueta, que ha suposat una inversió de 2,5 milions d'euros.