La Fundació Setba, cinc anys compromesa amb l’art

La galeria Setba compleix cinc anys de vida. Manté l'esperit de 1998, un espai on puguin exposar artistes molt joves i també persones amb alguna discapacitat o en risc d'exclusió social. Una feina que celebren amb una exposició monotemàtica centrada en la plaça Reial.

L'any 2008 els responsables de la galeria Setba van decidir instal·lar-se a la plaça Reial, centre de l'oci nocturn, per recuperar-ne l'activitat més artística. Ara ho celebren amb una exposició centrada en la plaça vista per cinc artistes diferents, que s'inaugurarà el proper dijous, dia 15, a les 20 h.

'La memòria de la Plaça'  vol ser un homenatge a aquest espai. Cinc artistes que posaran color als cinc anys d'història de l'espai: NazarioGuadalupe Masa, Pep Camps, José Antonio Sancho i Carles Piera. Tots ells estan vinculats a Setba perquè hi han exposat almenys una vegada.

Per completar la celebració d'aquest cinquè aniversari,  16 establiments de la plaça Reial acolliran una de les obres del fons d'art de Setba, escollida per al local en qüestió, a tall de ruta artística.

La galeria va néixer el 1998 i ben aviat es va convertir en una fundació amb una forta vessant social. D'una banda, volen apostar per descobrir nous talents, però també per donar una oportunitat a persones en risc d'exclusió social o artistes amb alguna discapacitat.