La Festa Major de Sants ja té cartell

Ja es coneix el cartell de la Festa Major de Sants, que tindrà lloc del 22 al 30 d'agost. Es tracta d'una obra de la dissenyadora argentina Carla Rossignoli que, segons l'autora, "és festiu i té la música com a protagonista". En la Festa Major d'enguany es guarniran 18 carrers, dos més que l'any passat.

La guanyadora del concurs de cartells té 35 anys i va estudiar disseny gràfic a la Universidad Nacional de Cuyo. Des de 2005 viu a Barcelona i actualment treballa com a dissenyadora a diverses editorials. El cartell destaca pels seus colors i per la presència d'instruments musicals i de símbols festius.

Aquest any seran 18 els guarniments que lluiran els carrers de Sants i s’incorporen al repte de participar-hi amb muntatges els carrers Gayarre i Papin. El Mercat de Sants, segons ha explicat l'Ajuntament, també serà un espai destacat on la festa tindrà presència.

Els carrers guarnits seran els de Robrenyo, Vallespir (en dos trams diferents, de Dalt i de Baix), Valladolid, Alcolea (en dos trams diferents, de Dalt i de Baix), Galileu, Rosés, Canalejas, Finlàndia, Sagunt, Guadiana, Masnou-Premià, plaça de la Farga, Rossend Arús, Santa Cecília, Gayarre i Papin.

En aquesta edició el pregó de la Festa Major de Sants anirà a càrrec del periodista Alfred Picó Sentelles, que des de fa més de 20 anys dóna classes de comunicació a escoles, centres universitaris, empreses i Administració pública. Va ser fundador i director de ‘Trenc d’Alba’, revista dels anys 80 dedicada a Sants, Hostafrancs i la Bordeta.