La Festa Major de les Corts ja té imatge

L’autor del cartell, Roger Bea, és un jove dissenyador del barri que participava per primera vegada en el concurs

El cartell l'ha escollit un jurat integrat per diferents entitats de la Federació d'Associacions de Veïns i Comissions de Festes de les Corts i la Taula de Cultura del districte de les Corts. El guanyador s'enduu un premi de 500 euros.

Roger Bea és l'autor del cartell de la Festa Major de les Corts, que se celebrarà del 29 de setembre al 8 d'octubre. És cortsenc i va estudiar disseny gràfic al barri, a l'Escola Groc. Tot i això, fins ara mai no s'havia plantejat presentar-se al concurs. Només té 20 anys i assegura que quan va rebre la notícia no s'ho podia creure.

L'autor explica que, per fer el cartell, va buscar quins havien estat els dissenys guanyadors en les edicions anteriors, però que, sobretot, va fixar-se en els espais més representatius del barri. El cartell és acolorit i dinàmic i hi apareix una gran cremallera que, diu Bea, dona la benvinguda a la festa a tothom. També hi apareixen unes mans de diferents colors que representen, segons l'autor, la diversitat del barri.

El cartell, que aviat es començarà a veure per les places i carrers de les Corts, és el primer símptoma que ja falta molt poc perquè comenci la festa major.