La festa del bàsquet català

El Martinenc i Anna Boleda i Sergio Quintana, del Barça, entre els premiats

Un cop finalitzada la temporada del bàsquet català, arriba el moment dels reconeixements. La Federació Catalana, en una festa, va premiar els equips que han aconseguit pujar de categoria. A més, també va haver-hi un moment per reconèixer la bona temporada de jugadors, tècnics, directius i àrbitres.

L'esforç de tota una temporada al final té premi i la Federació Catalana de Bàsquet va voler reconèixer el treball i la bona feina dels equips que han aconseguit l'ascens de categoria aquest curs. En l'àmbit barceloní, el Martinenc va quedar campió de Catalunya de Primera Catalana i, per tant, va pujar a Copa Catalunya.

També va rebre un reconeixement merescut el Barça de bàsquet femení. Les noies de Mateo Rubio es van proclamar campiones de Lliga de la Copa Catalunya i després van aconseguir l'ascens a la Lliga femenina 2, la segona categoria del bàsquet estatal. La blaugrana Anna Boleda va rebre el premi a la millor jugadora de Copa Catalunya. També del FC Barcelona Sergio Quintana va rebre el premi al millor jugador del Campionat de Catalunya Cadet Preferent.