La FaPaC nega que vulgui desacreditar l’escola concertada amb el vídeo sobre la pública

La presidenta de l’entitat, Montse Conejo, diu que volen “igualtat d’oportunitats i que no hi hagi segregació social”

La presidenta de la Federació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de Catalunya (FAPAC), Montse Conejo, ha defensat la campanya viral de l'entitat en defensa de l'escola pública, a través d'un vídeo en què diverses personalitats, com el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, expliquen la seva pròpia experiència. En una entrevista a 'La tarda de Barcelona', de betevé 91.0 fm, Conejo ha assegurat que "no hem atacat mai a l'escola concertada".

La presidenta de la FaPaC ha subratllat que l'elecció entre la pública i la concertada "és una decisió de cada família i la respectem, però volem igualtat d'oportunitats i que no hi hagi segregació social". En aquest sentit, Conejo ha recordat que "el pressupost s'ha incrementat més per a l'escola concertada que per a la pública" i que "a Barcelona, fins ara l'elecció ha estat 60 % concertada i 40 % pública, però ara ha pujat molt la demanda de places a la pública", cosa que ha atribuït als seus estàndards de qualitat.

Bon exemple d'això, segons Montse Conejo, és que "fins ara no hi havia tants polítics que portessin els seus fills a la pública", en referència al vídeo. "Ens sorprèn que el que nosaltres hem fet no ho faci l'administració perquè és l'escola de tots", ha recordat la presidenta de la FaPaC.

Escolteu-ho aquí: