La doctora Montserrat Vendrell dirigirà el Barcelona Institute of Science and Technology

Montserrat Vendrell serà la nova directora del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST). Prendrà possessió del càrrec el mes de setembre, després d'haver estat elegida per unanimitat pel patronat de la institució.

Montserrat Vendrell ha estat escollida, per unanimitat, com a directora del Barcelona Institute of Science and Technology (BIST). Actualment dirigeix el Biocat i el Parc Científic de Barcelona i prendrà possessió del nou càrrec d’aquí a poc més d’un mes.

El BIST és el projecte científic comú de sis centres  d'investigació: el Centre de Regulació Genòmica (CRG), l'Institut Català d'Investigació Química (ICIQ), l'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2), l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), l'Institut de Física d'Altes Energies (IFAE) i l'Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona).

La doctora ha explicat que amb aquest nou projecte "el sistema d'investigació català torna a fer un salt endavant", i ha destacat la interdisciplinarietat dels centres i la consolidació d'un projecte  conjunt.