La coral de gent gran de les Corts Les Veus del Camí fa tres anys

Totes les integrants són dones i només canten cançons de pel·lícules traduïdes al català

La coral es va crear a iniciativa del districte de les Corts fa tres anys i la majoria de les integrants no tenien coneixements de música. La seva particularitat és que només canten cançons de pel·lícules, tot i que traduïdes al català. Amb el temps, les dones han anat aprenent i ara, fins i tot, s'atreveixen a fer concerts.

Eva Saumell, directora de la coral, assegura que el començament va ser difícil  ja que les dones no sabien cantar i tampoc no tenien coneixements musicals. Amb el el temps, però, això s'ha anat solucionant i han anat aprenent. A més, com que només són dones, tenen únicament dues veus: soprano i contralt. Però això no els impedeix tenir un bon repertori i fins i tot fer algun concert com el que han fet aquest any per Sant Jordi. A més, reconeixen que no troben a faltar cap veu masculina.

La coral es va crear a iniciativa del districte de les Corts amb l'objectiu de buscar una activitat cultural que anés més enllà dels tallers i les conferències i que permetés als participants implicar-se una mica més en un grup, assegura la consellera Laura Cañadas. Només canten cançons de pel·lícules i la seva cançó preferida és 'Les veus del camí', de la pel·lícula 'Els nois del cor', que, a més, justament dona nom a la coral.