La cercavila i el pregó enceten la Festa Major d’Horta

Una cercavila i el pregó de l'actriu Tilda Espluga han donat el tret de sortida a la Festa Major d'Horta. El barri celebrarà les festes fins al pròxim diumenge, 16 de setembre.

La Festa Major d'Horta ha començat aquest dissabte. Des del matí s'hi han fet activitats, com un ral·li de Scalèxtric o un torneig de mus. Però el toc d'inici ha començat amb la cercavila a les 17.30 h i ha culminat amb el pregó de l'actriu Tilda Espluga des del Mirador d'Horta. El parlament ha estat interromput durant uns minuts per un grup de veïns que reclamen que el campanar de l'antic escorxador torni a repicar.

Una setmana de Festa Major al davant

Durant la propera setmana, la Festa Major convida els hortencs a activitats diverses. Aquest diumenge, serà una jornada solidària, ja que a primera hora es correrà una cursa per recollir fons per a Càrites i durant tot el dia se celebrarà la Festa de la Cooperació.

Els més petits podran divertir-se a la festa que tindrà lloc a la plaça d'Eivissa el dimecres 12 a les 18.30 h. A les nits, qui vulgui podrà ballar a ritme de jazz, country o rock, per exemple.

La Festa Major s'acomiadarà diumenge 16 de setembre amb una de les activitats més esbojarrades: la cinquena cursa d'andròmines, una competició de vehicles de fabricació cassolana i molt original.