El projecte de tallers artístics de La Blu s’amplia amb una botiga

La Blu va obrir fa dos anys al Poblenou amb una oferta innovadora de tallers per a nens i adults

La Blu, l'espai creatiu impulsat per Anna Conejos, amplia la seva oferta amb una botiga situada a la part anterior a la sala de tallers on es posaran a la venda obres i articles fets a mà, en molts casos per artesans i artistes del barri.

El Poblenou és un dels barris amb més població infantil de la ciutat. Per això, els negocis i serveis destinats als petits acostumen a tenir èxit. Un exemple el trobem a La Blu, que s'ha especialitzat en tallers artístics infantils. Durant l'any realitzen activitats extraescolars i aquest setembre també han fet un casal d'estiu amb ple absolut.

16 nens s'han apuntat a les activitats matinals durant la setmana prèvia a l'inici del curs escolar. L'Anna Conejos, impulsora del projecte, explica que en aquest espai creatiu fan gyotaku, una tècnica d'estampació japonesa amb peixos reals, monotip, gravat o escultures amb fusta, entre altres disciplines artístiques.

Amb la inauguració de la botiga, al mateix espai del taller situat, al carrer de l'Amistat, 30, també volen potenciar els tallers destinats al públic adult.