Justícia i Pau celebra 50 anys de defensa dels drets humans

La celebració l’ha tancada una actuació musical del grup Tres de Vuit

L'organització cristiana que lluita per la defensa dels drets humans, Justícia i Pau, ha celebrat aquest dissabte els 50 anys d'existència. Els organitzadors han volgut destacar i recordar la feina feta en aquests anys i agrair l'esforç de les persones que hi han format part. La celebració ha començat amb una eucaristia a la parròquia de Santa Tecla.

Després de la missa a l'església de Santa Tecla, en què s'ha agraït i recordat la feina feta per l'entitat, el president de l'entitat, Eudald Vendrell, ha recordat que "volem seguir endavant". A la celebració l'ha seguit un dinar popular i solidari.

Vendrell també ha destacat que l'entitat se sent compromesa a denunciar "l'empresonament injust de polítics, no només aquí a Catalunya" i també se sent el compromís amb tots aquells missatges que siguin de suport a la societat.

La celebració s'allargarà durant tot aquest any, amb una exposició que està previst que s'inauguri a l'abril. Es tracta d'un recull de totes les campanyes que Justícia i Pau ha fet durant tot aquest temps a partir de continguts audiovisuals.