Jordi Lafon exposa a la galeria El Quadern Robat

Hi mostra una selecció de peces que reflecteixen la relació de les persones amb els objectes

L'artista Jordi Lafon exposa per primera vegada a Barcelona i ho fa, amb gairebé 50 anys, a la galeria El Quadern Robat. S'hi pot veure una selecció de peces que ha creat en la darrera dècada, al llarg de la qual hi ha diverses constants, com l'interès pels objectes, l'ús del dibuix i la pintura aplicades sobre els materials, o els valors i textures que tenen.

En l'exposició també es fa palès que la preocupació per les temàtiques socials és igualment recurrent en el seu treball. N'és un exemple la peça que dona nom a la mostra, 'Aquí no passa res', que el mateix artista assegura que es tracta d'una picada d'ullet als visitants.

Lafon explica que sempre treballa amb una voluntat pictòrica i que en les seves peces sempre hi ha color i matèria. Tot i que en la seva obra també hi ha tridimensió perquè hi incorpora objectes, l'artista assegura que no es considera escultor. Diu que es tracta d'una conseqüència del treball i no pas un objectiu.

Nascut a Barcelona el 1967, l'artista Jordi Lafon és un militant de la cultura. És membre d'H. Associació per a les Arts Contemporànies de Vic i també de la Plataforma d'Artistes de Catalunya.