Un joc anima a conèixer les 21 seus olímpiques de Barcelona

Tots els equipaments esportius olímpics continuen donant servei 25 anys després dels Jocs

Dins del marc de les activitats programades per celebrar els 25 anys de les Olimpíades de Barcelona, les 21 seus llueixen grans banderoles que informen sobre les activitats que s'hi fan actualment. Un joc permet guanyar premis si es visiten totes.

Alguns equipaments es van reformar, altres ja funcionaven i molts es van posar en marxa per a  les Olimpíades del 1992. Fins a 21 seus repartides per tota la ciutat van ser els escenaris clau de molts moments que ja formen part de les pàgines de la història de l'esport. És el cas del Palau Sant Jordi, l'Estadi Olímpic, les Piscines Picornell o d'altres menys coneguts com l'Estadi Pau Negre a la mateixa anella olímpica, el Frontó de Colom a la Rambla o el Pavelló de l'Espanya Industrial. Per rememorar-ne la importància des d'avui tots ells llueixen grans banderoles que informen de les disciplines que van albergar durant els Jocs però també el que fan avui dia. El comissionat d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona , David Escudé, destaca que després d'un quart de segle totes les seus s'han convertit en equipaments esportius que funcionen a ple rendiment.

Per mirar de fer partícips  els ciutadans s'ha organitzat un joc. Mitjançant un passaport que es pot obtenir a les 21 seus olímpiques o a través d'aquest web, els participants han d'obtenir un segell de cadascuna. Quan s'aconsegueixen totes ens regalaran un pin commemoratiu i la possibilitat de fer esport de forma gratuïta en alguns dels Serveis Esportius Municipals. Una oportunitat de conèixer més de prop algunes de les herències més saludables dels Jocs Olímpics del 92.