Els Jardins de la Rambla de Sants es deterioren dia a dia

Tornen les queixes per les destrosses en el mobiliari urbà i la manca de neteja

Els Jardins de la Rambla de Sants es van inaugurar l'agost del 2016. Des d'aleshores, l'espai s'ha anat deteriorant a poc a poc. Ja s'hi poden veure vidres trencats, brutícia i gespa cremada com a conseqüència del mal ús que en fan alguns propietaris de gossos.

Fa poc més d'un any que es van inaugurar i ja hi ha queixes pel mal estat de l'espai. Després de les primeres alertes veïnals, el districte hi va incrementar la presència policial però, darrerament, els dispositius de la Guàrdia Urbana i de neteja s'han desplaçat a altres espais. "A la ciutat hem viscut moments bastant convulsos i per tant els recursos municipals tant de neteja com de vigilància han hagut de dedicar-se a altres situacions i això ha fer que en aquests moments tingui aquest aspecte", assegura el gerent del districte, Francesc Jiménez.

Per evitar que la degradació vagi a més, l'Ajuntament s'ha compromès a incrementar la vigilància policial i el manteniment dels jardins. Tot i això alerten que els recursos no són infinits i per tant s'hauran de plantejar alguna actuació per evitar que l'incivisme segueixi deteriorant l'espai públic.