L’Ajuntament troba dificultats en la perforació dels túnels que endarreriran les obres a Glòries

La tinenta d'alcalde d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha explicat que hi haurà un endarreriment en el calendari previst en les obres de Glòries ja que s'han topat amb dificultats tècniques durant la construcció dels túnels. Sanz, això no obstant, ha assegurat que no tenen "cap proposta d'encariment de cost ara per ara".

Sanz ha afirmat que "s'ha detectat que en alguns punts específics hi ha un túnel encara més a sota del previst i s'ha de baixar més la perforació". Això, segons ha explicat, implica un treball molt tècnic i "dificulta concretar el calendari" i, per prudència, no en donaran una data final. En un principi, estava previst que la plaça es convertís en un parc l'any 2019.

Sanz s'ha referit a les informacions que apunten un encariment del cost de les obres i ha assenyalat que "nosaltres no tenim cap proposta d'encariment de cost ara per ara, només la prudència del final".

La tinenta d'alcalde ha afegit que caldrà fer una actualització dels compromisos de Glòries de 2007 per les necessitats actuals dels veïns. Actualment, les obres del túnel soterrat de Glòries avancen i s'estan començant a construir les pantalles de formigó al costat Besòs.