IV Festa de la Llança de Sant Jordi a la Fàbrica Moritz

La Festa de la Llança de Sant Jordi, que organitzen Òmnium Cultural i l'Associació d'Editors en Llengua Catalana, ha escalfat aquest dimarts l'ambient de cara al dia del llibre. N'ha tingut lloc la quarta edició a la Fàbrica Moritz. A més d'aplegar representants del món literari i editorial, és l'acte que permet conèixer alguns dels títols d'autors catalans amb més intenció de compra per part dels lectors.

Títols més votats a la Llança de Sant Jordi

En la categoria de ficció, els títols més votats han estat, per ordre alfabètic: 'Desig de xocolata', de Care Santos; 'Dies de frontera', de Vicenç Pagès Jordà; 'L'altra', de Marta Rojals; 'Les escopinades dels escarabats', d’Andreu Martín, i 'Set dies de Gràcia', de Carla Gràcia Mercadé.

En la categoria de no-ficció (ordre alfabètic): 'Cuina amb Joan Roca', de Joan Roca; 'Lo lleidatà és fàcil. Txarra'l, sisquere!', de Robert Massip, Ferran Montardit i David Prenafeta; 'Ni tan alt ni tan difícil', d’Araceli Sagarra; 'Salvador Puig Antich, cas obert', de Jordi Panyella, i 'Si Beethoven pogués escoltar-me', de Ramon Gener.

En la categoria infantil-juvenil (ordre alfabètic): 'Barcelona Bestiari', de Josep Carner, Ricard Pla, Pere Vivas, Jaume Subirana i Marta Luna; 'Diables!', de Susana Peix Cruz i Sebastià Serra; 'El lladre de paraules', de Carlota Iglesias, Àngels Ribas, Lia Bertran i Dani Alonso; 'L'edat del lloro', de Gisela Pou, i 'Xènia, tens un WhatsApp', de Gemma Pascual.