Intervinguts 2.000 quilos de tonyina vermella a Mercabarna

S’ha denunciat una empresa que va intentar vendre tonyina vermella de manera il·legal i sense garantir-ne les condicions sanitàries

Els Mossos d'Esquadra van detectar el 21 de febrer un carregament de dues tones de tonyina vermella a punt de ser comercialitzada de manera il·lícita a Mercabarna. Es va detectar que l'etiquetatge dels exemplars intervinguts no corresponia amb la realitat observada pels inspectors, i a més la documentació estava manipulada o pertanyia a altres comandes que ja havien estat distribuïdes.

Els Mossos han decomissat dues tones de tonyina vermella a Mercabarna. L'empresa denunciada les volia vendre de manera il·legal i sense garantir-ne les condicions sanitàries. Els Mossos d'Esquadra van detectar el carregament a punt de ser comercialitzat de manera il·lícita el 21 de febrer. El producte no complia amb les normes d'etiquetatge ni les de distribució.

Els agents van denunciar l'empresa i van decomissar el carregament. Les tones de peix han estat dipositades en un centre veterinari per comprovar si estan en bon estat. Un cop els tècnics ho autoritzin, el peix serà destinat a associacions benèfiques. Aquesta actuació està emmarcada dins l’acord de col·laboració entre la Direcció General de Pesca i Afers Marítims del Departament d’Agricultura i la Direcció General de la Policia amb l’objectiu de lluitar contra la pesca i el marisqueig il·legal a Catalunya.