L’Institut del Teatre s’omple d’activitats per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

Els alumnes de l’Institut del Teatre han creat diversos espectacles pensats expressament per celebrar aquesta data

Per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i l'Institut del Teatre han organitzat més de 30 hores de dansa a través d'un seguit d'activitats. Aquest dissabte s'han organitzat diferents tallers de dansa gratuïts i oberts a tota la ciutadania. Els assistents ha pogut gaudir des d'una classe de bachata fins a un taller de bollywood.

La commemoració va començar dijous i culminarà aquesta nit amb un concert de Dúo Fácil al mateix Institut del Teatre. Durant aquests tres dies plens d'activitats, aquells que s'han acostat fins a l'atri de l'Institut del Teatre han pogut gaudir d'alguns dels espectacles que han creat els alumnes especialitzats en dansa de la institució i altres provinents del Conservatori Professional de Dansa.

Els organitzadors han aprofitat l'acte per exposar les seves reivindicacions. Afirmen que la dansa és cultura i que hauria de ser més presents els mitjans de comunicació. Alhora han reclamat crear més circuits per descentralitzar la dansa i que aquesta disciplina tingui més presència al sistema educatiu.