Instal·len carregadors ràpids per a telèfons mòbils dins del metro

Es troben al primer i últim vagó de dos combois de la Línia 2

La càrrega és gratuïta i es fa a través de connexió USB. Els aparells poden carregar fins a quatre telèfons alhora. Són d'alta potència, fet que permet fer una càrrega ràpida dels dispositius. És la segona fase de la prova pilot per instal·lar carregadors a les instal·lacions del metro.

Quedar-se sense bateria al mòbil ja no serà un problema si es viatja en metro. Almenys si es fa a l'L2. Dos combois de la línia lila tenen dos carregadors ràpids d'alta potència que permeten omplir el màxim possible les bateries en el mínim temps possible. La càrrega és gratuïta per als usuaris i tampoc no té cap cost per a TMB.

De moment s'han instal·lat al primer i últim vagó de dos vehicles. Sóc caixes equipades amb quatre ports USB. S'han instal·lat a una altura accessible  per a persones amb mobilitat reduïda.

Es tracta de la segona fase de la prova pilot. Fins ara quatre estacions de l'L2 de metro tenien carregadors d'alta potència per a telèfons mòbils a les andanes (Sagrada Família, Passeig de Gràcia, Paral·lel i Universitat). L'objectiu és valorar si més endavant s'amplia el sistema de càrrega a la resta de la xarxa de metro de Barcelona.

Transports connectats

El 90 % dels usuaris dels transports públics a Barcelona tenen un telèfon intel·ligent. El metro comença a incorporar carregadors. La xarxa d'autobusos, en canvi, ja han començat a instal·lar-los de sèrie des del 2016 i ja són 120 els cotxes que incorporen carregadors USB.