Inici de les preinscripcions a les escoles bressol, llars d’infants i escoles de música

Aquest dilluns comença el període per fer la preinscripció d'alumnes a les escoles bressol i llars d'infants de Barcelona per al curs 2016-2017. Els pares i mares tenen temps fins al 13 de maig. La llista definitiva de nens admesos es farà pública el 10 de juny. Durant aquest curs els preus d'escolarització i alimentació es mantindran congelats per quart any consecutiu. També es pot fer ja la preinscripció i matrícula a les cinc escoles municipals de música de Barcelona. El termini s'allargarà fins al 12 d'aquest mes.

Per al curs vinent es podrà optar a 98 escoles bressol municipals i cinc de gestionades pel Consorci d'Educació. Entre les primeres hi ha les escoles Caspolino, Enxaneta i Els Patufets de Navas, que, des que es van obrir fa quatre anys es gestionaven de manera indirecta i que el curs vinent recuperaran la gestió directa. Per ser admès l'infant ha de tenir com a mínim 16 setmanes a l'inici del curs. Si no es així però el centre té places vacants, al llarg del curs es podran admetre alumnes a partir del moment que compleixin les 16 setmanes. Per al curs 2016-2017 es mantindran els preus d’escolarització i alimentació. La llista definitiva d’infants admesos es farà pública el 10 de juny.

Pel que fa a les escoles de música, és dia també d'inici de preinscripcions i matrículaes, amb la novetat que el proper curs, a les quatre escoles que hi havia fins ara, se n'hi suma una de nova: la de Can Fargues, al districte d'Horta-Guinardó.