Inauguració de la sala d’espectacles amb restaurant Bogart

Nova iniciativa per casar oferta cultural i gastronòmica a la ciutat. Es tracta del Bogart, un espai situat a l'avinguda Diagonal entre els carrers de Llúria i Pau Claris. S'ha inaugurat aquest dilluns a la nit amb una festa en què han participat Bruno Oro, Ramon Mirabet i els clowns de Rhum i companyia.

Força cares conegudes van assistir aquest dilluns a la inauguració d'una nova sala d'espectacles amb restaurant. Es diu Bogart, però no hi ha cap fotografia de Humphrey. Es vol un joc de paraules entre Bo i Art, en al·lusió al doble vessant gastronòmic i artístic. Al capdavant del projecte hi ha un xef i maître, fill d'un empresari del càtering, Sergi Miñano.

Cuina nacional, cuina catalana, art i cultura nacional. A la sala Bogart no hi haurà un espectacle fix. S'ofereix una sala amb personal per a qualsevol acte, ja siguin presentacions de llibres, discos, conferències o rodes de premsa. És a dir, una sala oberta a col·laboracions amb un acord econòmic previ. Independentment d'aquestes possibilitats, però, sí que hi haurà el trio de jazz Bogart Ensemble actuant-hi de manera habitual, entre dijous i dissabte.