Impulsen un ple extraordinari a Sant Martí per retirar la superilla

La sessió, que es farà el 8 de juny, l’han demanat el grup Demòcrata, Cs i el PP, que volen que es compleixi el resultat de la consulta veïnal

Els grups municipals Demòcrata, de Cs i del PP han demanat la convocatòria d'un ple extraordinari al districte de Sant Martí per retirar la superilla del Poblenou. En la sessió es debatrà una proposició que reclama al govern municipal que doni compliment al resultat de la consulta veïnal en què van participar més de 1.700 persones, de les quals el 87 % van dir "no" al projecte. El ple es farà dijous, 8 de juny, a la seu del districte.

La petició d'aquest ple extraordinari culmina una setmana el PDeCAT, Cs i PP ja van començar demanant la retirada immediata de la superilla arran dels resultats de la consulta veïnal. El regidor de Sant Martí, Josep Maria Montaner, ja va deixar clar a betevé que el govern municipal no pretén fer marxa enrere en aquest projecte i va dir que el percentatge de participació en la consulta no era significatiu.

La proposició que es debatrà en el plenari demana a l'executiu que impulsi la construcció d'habitatge social a la zona i la urbanització de diverses places. També li reclama que busqui acords amb les parts implicades per a futures implantacions de superilles al districte. Els tres grups convocants sumen vuit dels 21 consellers que hi ha en el ple de Sant Martí, mentre que el govern (BComú i PSC) en suma nou. Els vots d'ERC (tres) i la CUP (un) seran decisius.