Imagin Extreme Barcelona, el millor espectacle del esports extrems

El Parc del Fòrum acollirà els patinadors més destacats dels esports urbans

L'Imagin Extreme Barcelona celebra els 10 anys més en forma que mai. El millor espectacle dels esports urbans extrems es donaran cita el cap de setmana del 16 i 17 de juny al Parc del Fòrum. Com sempre, l'assistència dels patinadors més destacats del món de cada modalitat està assegurada. Els aficionats podran seguir els esports extrems preferits presents aquest 2018: bicicròs (BMX), patinet de dues rodes ("scooter"), patinet llarg ("longboard"), patins en línia ("inline"), monopatí articulat ("streetboard"), patinet, monopatí amb cable ("wake") i MTB.

Barcelona sempre es caracteritza per ser la seu d'esdeveniments de renom i els esports extrems urbans no en són una excepció. Ja fa 10 anys que la ciutat aposta per uns esports que van començar com a residuals (fins i tot hi havia gent que dubtava del qualificatiu d'esports) i que ara són tota una referència dins del panorama actual mundial. Els quatre joves que s'ho passaven bé fent cabrioles amb els seus patins o monopatins en diferents espais urbans han donat lloc a un esdeveniment competitiu i espectacular: l'Imagin Extrem Barcelona.

imagin-extreme-barcelona-2018

Els millors especialistes del món seran presents a Barcelona

El Parc del Fòrum

El lloc triat per oferir aquest espectacle torna a ser el Parc del Fòrum, on s'establiran fins a un total de cinc escenaris diferents. Els dos dies de competició, el 16 i 17 de juny, es podran veure un total de vuit esports diferents: bicicròs (BMX), patinet de dues rodes ("scooter"), patinet llarg ("longboard"), patins en línia ("inline"), monopatí articulat ("streetboard"), patinet, monopatí amb cable ("wake") i MTB. En aquesta edició de 2018 hi prendran part més de 600 esportistes, 75 dels quals són noies. Tot i que sembla un número baix, significa una augment important per a la competició.

imagin-extreme-barcelona-2018

El Parc del Fòrum és el lloc triat per poder gaudir de l'espectacle

Molt més que l'espectacle

El Parc del Fòrum no serà només per als especialistes sinó que també hi haurà diferents espais per als espectadors. Activitats de carrer com grafits o "slackline" (recorregut d'equilibri sobre una cinta), gran varietat de furgoteques per provar tot tipus de menjar diferent, un mercat amb les marques més destacades del sector o una zona d'aigües amb esports aquàtics, entre d'altres.