Els amants del cinema de terror es diverteixen a l’Horror Market

Un Pare Noel tocant el contrabaix a ritme de rock-and-roll. Una imatge com aquesta només és pot trobar a l'Horror Market. Aquest esdeveniment aplega els adeptes del món del cinema de terror i de la cultura "trash" de Barcelona.

S'ha celebrat durant tot el diumenge a l'Espai Jove La Fontana, a Gràcia. Hi ha hagut diverses activitats, entre les quals destaquen els espectacles i concerts. Alhora, a les diferents paradetes del mercat, els assistents han pogut comprar productes d'artesania, roba i rebosteria, tots amb temàtiques de terror i relacionats amb la cultura "underground".

Organitzada per l'entitat Spooky School, durant la jornada s'han pogut veure espectacles tan estrambòtics com una dansa del ventre amb un toc sinistre, un número de titelles calavèriques i vampíriques, o un concert de música rockabilly. A més, la cervesa també hi ha estat present, servida per un seguici de Pares Noel punks.

L'Horror Market es fa cada dos mesos, però aquesta quarta edició estava especialment dedicada al Nadal. És per això que, en aquesta ocasió, també hi ha hagut lloc per a la solidaritat entre tants monstres: les joguines que es cobraven com a entrada s'han destinat als nens i nenes més necessitats.