Hastings: “En 10 o 20 anys tots els vídeos es consumiran per internet”

El conseller delegat de la plataforma Netflix, una de les estrelles del Mobile

El fundador de Netflix, Reed Hastings, ha afirmat que, en un termini de 10 o 20 anys, tots els audiovisuals es consumiran a través d'internet. En una conferència al Mobile World Congress, l'executiu de la plataforma de cinema i sèries en línia ha descartat, de moment, dissenyar continguts audiovisuals, específicament per a mòbils, i ha afirmat que la pirateria es combat amb un servei barat i de qualitat.

El conseller delegat de Netflix s'ha mostrat satisfet de ser una de les plataformes que lidera la distribució de continguts audiovisuals a la xarxa en un sector que veu cada vegada més a prop de la fi de la televisió tradicional. Segons Hastings, el canvi es produirà, com a màxim, d'aquí a dues dècades i la companyia que dirigeix es vanagloria de ser al capdavant d'aquesta revolució.

La plataforma s'obre a la possibilitat d'incloure la realitat virtual i aposta per "oferir el millor contingut audiovisual possible a tot el món". Aquest és l'objectiu de Hastings: audiovisuals amb "una història increïble, personatges que enganxin, guions que tinguin significat i siguin divertits", i que es puguin veure en qualsevol pantalla. Per això, el directiu ha dit que no preveu dissenyar específicament per a mòbils, com el vídeo vertical: "potser ens hi fixarem algun dia, però ara estem focalitzats en les històries que vols veure en qualsevol pantalla, incloent-hi la de mòbil", ha afirmat. Pel que fa a la pirateria, Hastings ha assegurat que es combat amb un servei de qualitat, com Netflix, que tingui un preu assequible.