L’amfiteatre del Grec estrenarà cadires més ergonòmiques pel festival

El públic guanyarà confort amb un total de 2.097 seients nous

El Teatre Grec de Montjuïc estrenarà cadires més ergonòmiques i confortables de cara a l'estrena del festival d'estiu de Barcelona al juliol. L'Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha anunciat que la instal·lació incorporarà un total de 2.097 seients nous. Feia set anys que el teatre no havia canviat el mobiliari, que era més rígid que l'actual. La renovació de l'equipament ha costat 200.000 euros.

Amb el canvi de les cadires -en total n'hi haurà set menys-, el públic podrà gaudir dels espectacles més còmodament. Els seients, que són més fins i s'adapten millor a l'esquena del públic, s'acabaran de col·locar aquesta mateixa setmana. Es disposen a sobre de bancs de pedra, que és el mobiliari original de l'equipament. Cada any, les cadires s'instal·len al teatre quan ha de començar el festival d'estiu i, un cop s'acaba, es retiren de les grades per mantenir-les en bon estat.

Teatre Grec Montjuïc cadires noves

El Grec durarà un mes

Enguany els espectacles del Grec començaran el dia 2 de juliol i finalitzaran el 31 de juliol. L'esdeveniment girarà entorn a l'Àsia per establir de nou diàleg entre Orient i Occident. El certamen mantindrà Montjuïc com el nucli principal de l'esdeveniment però també hi haurà espectacles, com ja és habitual, a diversos espais de la ciutat. La plaça de Margarida Xirgu, a la Ciutat del Teatre (Poble-sec), s'incorporarà de forma estable i oferirà activitats gratuïtes. En total s'han programat fins a 83 espectacles. A diferència de l'any passat, en aquesta edició no hi haurà espectacles a l'agost.