Gran Price Vinyl Fest, per als bojos del vinil

Dissabte, 16 de juny, de 12 a 21 h, i diumenge, 17, de 12 a 21 h (gratuït). Gran Price Vinyl Fest (carrer de Calàbria, 66)

Primera edició del Gran Price Vinyl Fest, al barri de Sant Antoni. Una cita dedicada al vinil en un lloc mític, Calàbria 66, un espai escènic que va existir al barri fins a la segona meitat del segle XX, un espai singular que va acollir competicions esportives i també conferències, mítings polítics, concerts i actuacions de tot tipus.

Arriba a Barcelona la primera edició del Gran Price Vinyl Fest, una fira dedicada al vinil al barri de Sant Antoni, que tindrà lloc  a l'edifici Calàbria 66, un espai molt proper a un escenari que va ser mític a la ciutat, el Gran Price (d'aquí el nom de la cita) que va existir  fins a la segona meitat del segle XX, i que tant va acollir competicions esportives, conferències, mítings polítics, concerts i actuacions de tota mena.

La trobada és, doncs, una bona proposta tant per als fans del col·leccionisme i els vinils com per als amants de la història social de Barcelona.

Tot en una gran festa que coincideix en el temps amb la ja pròxima diada de la música (21 de juny) i amb les festes d’estiu del barri de Sant Antoni.