Reclamen al govern ampliar el pressupost per cobrir tota la ronda de Dalt

La proposició del PP aposta per tornar al projecte consensuat amb els veïns

La Comissió d'Urbanisme ha aprovat una proposició del PP que insta el govern a augmentar la dotació pressupostària per garantir el cobriment de la ronda de Dalt "en tots els trams". La proposta demana també retornar al projecte consensuat amb els veïns en el mandat anterior. Xavier Mulleras (PP) ha dit que la inversió municipal prevista de 15 M € és "insuficient", mentre que la tinenta d'alcalde Janet Sanz ha dit que el cobriment de la ronda serà una de les principals inversions del mandat.

La proposició del PP ha rebut el suport del grup Demòcrata, Cs i ERC. La CUP hi ha votat en contra i els dos partits del govern (BComú i PSC) s'han abstingut perquè creuen que la petició dels populars es fa "en positiu". Mulleras ha dit que ampliar el pressupost per a les obres de la ronda de Dalt "és qüestió de voluntat política".

"El nostre objectiu era fer una proposta assumible i viable", ha replicat Sanz, que ha dit que "no té sentit" que l'Ajuntament destini 400 milions d'euros a cobrir tota la ronda. El govern preveu iniciar les obres aquest estiu. De fet, Sanz ha dit que els treballs s'han de fer durant l'estiu per no interferir el trànsit.