El Gimnàs Sant Pau celebra el 75è aniversari amb l’eufòria de saber que podrà continuar

Aquest diumenge han començat la campanya per recaptar els 16.000 euros que necessiten per poder quedar-se a les instal·lacions

Els responsables del Gimnàs Sant Pau han organitzat diverses activitats aquest diumenge per celebrar els seus 75 anys fent feina social al Raval. Durant tot el dia s'han celebrat diverses activitats esportives, debats i concerts. Així com un vermut i una paella per compartir entre els veïns. L'aniversari arriba en un moment d'eufòria, després que s'hagi arribat a un acord amb els propietaris de l'edifici segons el qual el projecte podrà continuar funcionant com a mínim fins al 2020.

Després d'anys de lluita, el Gimnàs Sant Pau arriba el seu 75è aniversari en un moment dolç. Finalment han arribat a un acord amb els propietaris i podran continuar a les instal·lacions com a mínim tres anys més. D'aquesta manera, els responsables del projecte podran mantenir la tasca social que desenvolupen al barri del Raval amb menors i persones en risc d'exclusió social.

Amb l'acord els propietaris han renunciat a una part del deute i la resta, 16.000 euros, els responsables del gimnàs els hauran d'entregar abans del 28 d'abril. Per això, ara han iniciat una campanya de micromecenatge. Durant la festa de celebració de l'aniversari que s'ha celebrat aquest diumenge, els responsables del Gimnàs Santa Pau s'han mostrat confiats que aconseguiran recaptar aquesta xifra sense problemes. Volen que 16.000 persones aportin un euro i ja els han començat a recollir.

Aquest matí diversos veïns ja s'han acostat a la porta del Sant Pau per deixar-hi el seu donatiu. Durant tot el matí, hi ha hagut exhibicions de les activitats que es fan al centre, com les classes de capoeira. També s'ha fet un debat i una arrossada popular per a 150 veïns.