800 mares i pares aprenen a educar millor els seus fills

El Palau de Congressos de Catalunya és la seu de la segona edició del congrés Gestionant Fills. L'objectiu és donar eines als pares perquè puguin educar de la millor manera possible i sàpiguen afrontar situacions com ara una rebequeria, l'ús de les noves tecnologies o expressar les emocions.

En Daniel participa amb la seva dona al congrés Gestionant Fills. Porten el seu fill d'un mes i en tenen una altra de dos anys i mig que cada cop més els presenta reptes educatius. "Com el tema de les rebequeries que té de tant en tant i que no sabem com gestionar", confessa en Daniel.

Com ell, uns 800 pares i mares assisteixen a la trobada. Els ponents, com ara Carles Capdevila o la psicòloga Begoña Ibarrola, els donaran algunes idees clau per ampliar els seus recursos. "Totes les emocions són importants i cal ensenyar als fills com gestionar-les, encara que estiguin molt enfadats, que sàpiguen quines coses poden fer i quines no", ha dit Ibarrola.

La primera edició d'aquest congrés per a pares es va celebrar l'any passat a Madrid. Aquest cap de setmana, a Barcelona, en total s'hi fan vuit ponències i tres tallers que volen aprofundir en la gestió emocional dels menuts de la casa.