Un centenar de cultures s’agermanen al Parc del Fòrum

El Ral·li d’Integració Multicultural a Catalunya celebrà la cinquena edició amb música i tradicions de tots els racons del món

El Parc del Fòrum acull aquest dissabte la cinquena edició del Ral·li d'Integració Multicultural a Catalunya, una festa plena de color en què cultures de tot el planeta uneixen tradicions dins un mateix escenari.

La trobada ha arrencat a les 10 del matí a l'esplanada del Fòrum i disposa de quatre espais diferents, inclosos dos escenaris per a actuacions musicals, de dansa i teatre, pistes esportives i espais per a la gastronomia. Durant tot el dia s'hi poden veure diverses activitats relacionades, especialment, amb la cultura catalana i la llatinoamericana, tot i que també hi participen entitats i artistes africans, d'Àsia i Oceania.

El pal de paller de l'esdeveniment són les actuacions a l'escenari de l'esplanada del Fòrum, on actuen artistes consagrats al món llatí com Andy & Lucas, Jennifer Rojo i +DManá. L'acte central ha estat una sardana multicultural amb diferents banderes que ha agermanat diverses companyies de dansa.

En aquesta edició del ral·li també s'ha fet una recollida de diners i aliments a través de l'ONG LEAN per ajudar el poble de Veneçuela.