Fluïdesa per accedir a la manifestació

Els reforços a Metro i Rodalies, i la previsió dels assistents han evitat que la mobilitat fos complicada

Els centenars de milers de persones que han participat en la manifestació en contra del terrorisme no han fet sense problemes de mobilitat. El servei de metro, que ha estat reforçat en un 40 % respecte a la freqüència d'un dissabte normal, ha estat una de les opcions més escollides pels barcelonins. No s'hi han viscut aglomeracions, com a mínim fins a trenta minuts abans de l'inici de la marxa. Els manifestants que han vingut de fora de Barcelona han preferit moure's amb Renfe. El servei de Rodalies ha disposat de 50 combois addicionals durant tota la tarda, i els usuaris asseguren que han pogut venir tranquil·lament.

Pel que fa al transport terrestre, les estacions de Bicing a la vora de plaça de Catalunya han estat fora de servei. A més a més, circular amb vehicle privat també ha estat difícil, ja que s'ha prohibit aparcar durant tot el dia als carrers propers a l'itinerari, i a partir de les 4 de la tarda no s'ha permès el pas als cotxes i motocicletes. El servei de bus també ha patit aquests talls i algunes línies han hagut de modificar el seu trajecte habitual.

Un dels mètodes utilitzats pels Mossos d'Esquadra per bloquejar els carrers ha estat estacionar un autobús urbà ocupant carrers molt amples , com el d'Aragó. En aquestes vies hi han pogut aparcar els autocars que venien de fora de la ciutat, que en aquesta manifestació han estat pocs.