El festival De Flor en Flor omple de colors el Poble Espanyol

Més de 10.000 persones han passat pel Poble Espanyol en els primers tres dies del festival De Flor en Flor. S'hi poden veure muntatges florals i exposicions, però també participar en tallers vinculats, per exemple, a l'horticultura i la jardineria.

L'objectiu del primer Festival de Flors i Jardins de Barcelona és acostar la jardineria a tots els públics i per això s'han organitzat tant mostres florals i exposicions com activitats participatives, entre les quals hi ha xerrades i tallers, a més d'un concurs de pintura ràpida. Tot, en un espai lliure de trànsit i amenitzat amb concerts en directe.

Entre els carrers i places del Poble Espanyol, s'hi poden trobar 11 espais decorats amb muntatges que inclouen des de flors conegudes per tothom, com les margarides o les roses, fins a d'altres de menys populars, com la Tillandsia, una planta que viu de l'aire i no necessita terra per créixer.

En tres dies hi han passat més de 10.000 persones, la majoria dels quals van visitar l'espai aquest divendres, quan hi van anar 5.500 persones. Segons dades facilitades per l'organització, a més, bona part del públic és de fora de Catalunya, ja sigui de la resta d'Espanya o de l'estranger.