Tot a punt per a la Fira Solidària de Pedralbes

Un grup de voluntaris organitzen un sopar i un mercat en benefici del menjador social de la parròquia de Santa Maria Reina

La Fira de Pedralbes torna enguany amb l'objectiu de recaptar fons per al menjador social El Pa de Sant Oleguer, que gestiona la parròquia de Santa Maria Reina, al barri de Pedralbes. Amb un sopar i un mercat benèfic, els organitzadors esperen superar els 14.000 euros que es van recaptar l'any passat, quan se'n va fer la primera edició.

El menjador social, que es nodreix d'aportacions de particulars i del Banc dels Aliments, fa 20 anys que està en marxa, des de l'octubre del 1997, i, segons el rector de la parròquia, Jaume González, cada dia dona menjar a 150 persones, excepte els diumenges. Els àpats se serveixen cap a les sis de la tarda i, a més, les persones que tenen família i ho necessiten poden emportar-se el menjar a casa.

Al sopar, que se celebrarà aquest divendres a la nit, hi assistiran unes 180 persones i la recaptació es completarà amb els diners recaptats amb el lloguer dels estands de la fira artesanal, que estarà al claustre durant tot el cap de setmana. Segons els organitzadors, la fira té el suport de la majoria de veïns de la zona, que hi fan aportacions en funció de les seves possibilitats.