La Fira pel Dia de la Terra bat rècord de participants

Més de 300 artesans i entitats ompliran el Parc de la Ciutadella

Aquest cap de setmana, 29 i 30 d'abril, el passeig de Lluís Companys i el Parc de la Ciutadella acolliran la 22a edició de la fira, que inclourà un mercat de pagès i de producció pròpia. També hi haurà tallers, xerrades i altres activitats sobre ecologia, energies renovables, creixement personal, artesania i solidaritat.

Pep Puig, secretari de l'Associació del Dia de la Terra a Catalunya, ha explicat en una entrevista a 'El matí de Barcelona', a betevé 91.0 fm, que la fira té molt bona acollida: "Molta gent ve a buscar la producció local i ecològica. L’objectiu és anar-ho donant a conèixer a tota la població".

A banda de productes frescos de proximitat, i de menjar preparat per consumir a la mateixa fira, també hi ha parades de roba. "Són peces que s’han fet de forma local i no provenen d’aquests llocs on no es respecten els drets dels treballadors ni el medi ambient. Intentem que sigui producció local i preferentment ecològica".

L'acte central de la fira tindrà un ressò polític. Diumenge al matí s'aturaran les activitats per fer un manifest a favor del referèndum. "Els catalans estem citats a decidir, a votar què volem en el futur, i creiem que una fira com la de la Terra no podia quedar-ne al marge", ha apuntat Puig.

Escolta l'entrevista completa aquí: