La Fira de la Cervesa Artesana de Sant Antoni fa cinc anys

La Fira de la Cervesa Artesana és un acte cada cop més important de la Festa Major de Sant Antoni. L'organitza la penya barcelonista del barri i enguany hi participen una vintena de productors locals, de Barcelona i la resta de Catalunya, que ofereixen tot tipus de cerveses artesanes. Aquest dissabte, la carpa de la fira dominical del llibre s'ha omplert de gent que ha gaudit tastant-les.

Durant tot aquest dissabte, al carrer del Comte d'Urgell, entre Floridablanca i Tamarit, s'han pogut degustar diverses especialitats de cervesa artesana d'una vintena de productors locals, entre els quals n'hi ha de Barcelona però també d'arreu de Catalunya.

En la primera edició només hi havia cinc productors i amb cinc anys han aconseguit multiplicar per quatre aquesta xifra, ja que el sector també ha crescut de forma notable. La fira ja s'ha consolidat com un dels actes programats durant la festa major del barri. Com el primer any, tothom qui ho vulgui pot comprar-ne un got per dos euros i omplir-lo per dos euros més fins a les 23 h.