El festival Pau sense Treva omple d’activitats les Cotxeres de Sants

Aquest saló infantil celebra l’edició 31 amb la col·laboració de 40 entitats del barri de Sants

El Centre Cívic Cotxeres de Sants acull el festival infantil Pau sense Treva, que celebra 31 edicions. Les famílies poden visitar l'espai sense haver de pagar una entrada, i participar en els diferents tallers i activitats programats fins al 5 de gener.

Sessions de cinema, xocolatades, un taller de castellers o activitats de construcció de màscares i pinyates són algunes de les activitats que aquests dies atreuen moltes famílies a les Cotxeres de Sants, en el marc del festival infantil Pau sense Treva. Es tracta d'un petit saló de la infància que fomenta aspectes com la tolerància, la pau i la solidaritat.

Enguany, Pau sense Treva té una cinquantena de tallers infantils, a càrrec de diferents entitats del barri, una qüestió cabdal per l'organitzador del certamen, José Antonio Castillo, que considera que "aquestes activitats no es farien sense la col·laboració de les entitats que hi participen desinteressadament. "Segons els càlculs dels organitzadors, aquest any s'hi hauran acostat unes 4.000 persones.

Un certamen descentralitzat

El festival té l'escenari central a les Cotxeres de Sants, però també organitza activitats a altres indrets del barri i implica altres entitats en el programa, com l'Institut Lluís Vives, que fa una exposició de dibuix i pintura a l'auditori de les Cotxeres.

El certamen té el suport del Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i el Consell Municipal del districte de Sants-Montjuïc.