Festival OFFF, aparador de les noves tendències en el món del disseny

El Museu del Disseny acull la 17a edició d’un certamen que es consolida com a trobada del sector del disseny digital

Entre el 6 i el 8 d’abril el Museu del Disseny és l'aparador de les tendències més avantguardistes en el camp del disseny, especialment el digital. Una setantena de conferències a càrrec dels dissenyadors més influents i una zona expositiva vertebren el festival.

L'organització xifra en 3.000 els assistents a la 17a edició del festival OFFF que té lloc al Museu del Disseny. El certamen contempla el disseny des d'una perspectiva molt àmplia i això es reflecteix en la zona de mercat: hi ha des de disseny aplicat al món de la moda, a disseny de realitats virtuals, passant per animació digital.

El moll de l'os del certamen són les conferències, a càrrec de dissenyadors reputats, com Vaughan Oliver, creador de portades de discos de Cocteau Twins o Pixies,  o Michelle Dougherty,  membre de l'estudi que ha dissenyat els crèdits de sèries com Stranger Things o Vynil. Enguany el festival potencia el sector creatiu local amb presències com les de FolchStudio, Álvaro Domínguez o Imascono. També a través de la col·laboració amb  el Festival Blanc i l'estudi barceloní Mucho.