Primer diumenge de Brunch Electronik, amb aforament complet

Aquest diumenge ha començat la segona temporada del festival Brunch Electronik, que enguany es fa al Poble Espanyol. Es tracta de l'edició primaveral del Piknic Electronik i es farà durant sis diumenges d'aquesta primavera. A la primera jornada s'ha arribat a l'aforament màxim del recinte: 5.000 persones.

Fa un parell d'anys que Barcelona acull festivals que combinen la música electrònica amb les activitats familiars. La idea és que coexisteixin persones de diferents edats i, de moment, està tenint molt bona acollida. Després de les primeres edicions del ja conegut Piknic Electronik, aquest diumenge ha arrencat la segona edició dels esmorzars amb música electrònica: el Brunch Electronik.

L'any passat es va inaugurar aquesta edició primaveral, que enguany es trasllada del pati del CCCB al Poble Espanyol. Avui se n'ha fet la primera festa i s'ha omplert al màxim l'aforament amb 5.000 persones. En concret, les festes del Brunch Electronik es distribuiran en sis diumenges de primavera, un cada dues setmanes.

Al recinte trobem un espai dedicat als infants, perquè tinguin la seva festa particular amb un rocòdrom, llits elàstics, zona de patinatge i una pista de bàdminton. A banda d'això, hi ha una pista de ball amb l'escenari on punxen diferents discjòqueis de l'electrònica.