Un karaoke en pantalla gran per seguir el festival d’Eurovisió

‘Eurovisión Sing-Along The Show’ és un espectacle amb karaoke en què els eurofans podran seguir Eurovisió, alhora que podran ballar i cantar els temes més mítics del festival

Els eurofans tenien una cita ineludible aquest dissabte. Els cinemes Aribau han ofert aquest any una proposta única per seguir d'una manera diferent el festival d'Eurovisió. Tots els espectadors que s'hi han acostat, han pogut gaudir del festival a través d'una pantalla gegant, rodejats dels eurofans i amb un espectacle amb karaoke, al més pur estil Sing-Along. La cita ha estat als cinemes Aribau, on els incondicionals d'Eurovisió han pogut cantar i ballar els temes mítics que Espanya ha presentat al llarg dels anys al festival.

El fenomen Sing-Along, que va arribar aquí fa tres anys com un espectacle de cinema musical amb animació en directe i karaoke, ha fet un pas més, diversificant la seva oferta i oferint un nou format basat en el festival d'Eurovisió.  El 'La, la, la', de Massiel, o el  'Vivo cantando', de Salomé, han estat algunes de les cançons que no han faltat aquest vespre a l'"Eurovisión Sing-Along The Show", que s'ha celebrat per primera vegada aquest dissabte als cinemes Aribau.

Al llarg de la tarda els assistents s'han acostat al cinema Aribau, alguns disfressats del seu representant preferit. Tots ells s'han pogut fer fotos en un "photocall" pensat per a l'ocasió. Posteriorment, els fans d'Eurovisió han pogut cantar i ballar les cançons més mítiques del festival. Des de Mocedades a Rosa López, passant per Massiel i Salomé. També s'han recordat moments irrepetibles i s'ha pogut gaudir de la retransmissió en directe del festival. Durant l'espectacle, els animadors i ballarins han ensenyat als assistents diverses coreografies per poder ballar en els moments clau de la cançó.