Una auca en rajoles de ceràmica protagonitza el cartell de la Festa Major de Gràcia 2017

El disseny és obra de la il·lustradora Teresa Calbó

La Festa Major de Gràcia d'enguany ja té cartell oficial que servirà per commemorar els seus 200 anys d'història. És obra de la il·lustradora Teresa Calbó Angrill i representa una auca fet de rajola ceràmica en què es poden veure diferents escenes de festa major.

Festa Major de Gràcia

D'entre els 140 cartells presentats a concurs, una sel·lecció de 30  es podrà contemplar des del dilluns 22 de maig en una exposició a la seu de la Fundació de la Festa Major de Gràcia, al carrer de l'Alzina nº9.

L'acte de presentació del cartell s'ha fet a l'envelat situat als Jardinets de Gràcia que serveix per commemorar el bicentenari de la Festa Major. Des de principis de maig s'hi fan activitats que s'allargaran fins que finalitzi la festa d'enguany, del 15 al 21 d'agost.

Guarnits a la Seu del Districte

Aquest divendres també s'ha anunciat que la façana de la Seu del Districte de Gràcia, a la plaça de la Vila de Gràcia, es guarnirà per commemorar els 200 anys. Una nova incorporació per aquesta edició que se suma a la decoració que també tindrà el carrer de Gran de Gràcia, amb l'objectiu que esdevingui, de nou, la porta d'entrada a la festa major del barri.