Fernández Díaz demana a Colau que no participi en la manifestació de la Diada

El portaveu del Grup Municipal del PP, Alberto Fernández Díaz, ha demanat a l'alcaldessa que no participi en l'acte de l'Onze de Setembre organitzat per l'ANC i Òmnium Cultural. Considera que Colau se situaria "al servei de l'independentisme" i li reclama que governi la ciutat perquè ha dit que "està paralitzada".

El líder del PP a l'Ajuntament ha explicat que no entendria la presència de l'alcaldessa a l'acte de l'11-S quan Iniciativa ja ha dit que no hi anirà. Ha reclamat a Colau que no hi assisteixi i que acceleri els projectes que té la ciutat perquè considera que està paralitzada. També ha recordat a Colau que és l'alcaldessa de Barcelona, "i que no ha d'assistir a una manifestació que és d'uns en contra els sentiments d'altres". Colau va dir fa uns dies que veia més motius per anar a l'acte que per no anar-hi.

El popular ha assegurat que l'alcaldessa és "més útil per a l'independentisme" que el seu predecessor al càrrec, Xavier Trias, i ha detallat que és "l'àlter ego de l'independentisme" .

Alberto Fernández Díaz també ha demanat a Ada Colau que no celebri una consulta sobre l'adhesió de la ciutat de l'Associació de Municipis per la Independència.