Fans de Bruno Mars ja fan cua al Palau Sant Jordi per al concert d’aquesta nit

Les entrades es van esgotar dues hores després de sortir a la venda, el novembre passat

Les llargues cues per al concert del cantant hawaià ja són evidents. Bruno Mars ofereix un gran espectacle aquest divendres a la nit, a les 21 h, en el marc de la gira europea 24K Magic World Tour per presentar el seu últim disc. S'espera que interpreti cançons com '24K Magic', el single oficial del nou àlbum, o 'That's what I like', com també altres temes mítics de l'artista: 'Just the way you are', 'The lazy song' o 'Billionaire'. La música estarà acompanyada de coreografies, jocs de llum i canvis de vestuari. Les entrades per a la cita es van esgotar només dues hores després que sortissin a la venda.

Bruno Mars és un dels noms indiscutibles del panorama actual musical i aquest vespre inundarà la ciutat amb les seves cançons. Els fans més incondicionals ja fan cua per aconseguir el millor lloc possible al Palau Sant Jordi, alguns fins i tot fa una setmana que dormen davant del recinte. El músic només ha fet dues parades a Espanya en el marc de la seva gira: dilluns passat a Madrid i ara a Barcelona, on no actuava des de l'any 2013. Continuarà a Europa fins al mes de juny.

Reforç del transport públic per accedir i marxar del recinte

Amb motiu del concert, TMB reforça els seus serveis tant per accedir al Palau Sant Jordi com per sortir-ne un cop hagi finalitzat. S'incrementa la flota d'autobusos de la Línia 150 entre les 18 h i les 21 h, l'hora en què comença la cita. En acabat, s'ha habilitarà un servei especial d'autobusos per desplaçar-se des del recinte fins a la plaça d'Espanya. El metro romandrà obert, com és habitual en divendres, fins a les dues de la matinada.