Familiars d’una residència de gent gran protesten contra les retallades al centre

Asseguren que des del mes de febrer se n’ha reduït el nombre de cuidadors

Familiars dels usuaris de la Residència per a Gent Gran Mossèn Vidal i Aunós s'han tancat al centre després del sopar d'aquest divendres. A les 20.30 h ha acabat l'horari de visita però s'han negat a marxar. Durant més d'una hora han fet una assemblea per proposar noves mobilitzacions contra les retallades en personal que, diuen, s'estan aplicant des del mes de febrer. Després, han decidit abandonar la residència.

Més d'una trentena de familiars d'usuaris de la residència s'han quedat a la planta baixa del centre i han fet una assemblea per proposar noves mobilitzacions. Asseguren que la direcció de la residència els ha alertat que estan incomplint la normativa de les visites. Però després del debat han decidit marxar de les instal·lacions.

Dilluns es reuniran amb la FAVB per coordinar accions amb altres famílies afectades per situacions similars en altres residències. Dimecres que ve també tenen un primer contacte amb l'Ajuntament per concretar una reunió amb totes les formacions del consistori. Posteriorment, a les 17.30 h es concentraran davant de la seu del districte de Sants-Montjuïc.